Vår alla-hjärtans-dag

Maja var stormförtjust i sin dag på dagis med Kärlekscafé och sin vackra klänning som hon hade. Felica hon var också glad över sin dag i skolan. Edsbyn förlorade men vad gör det en dag som denna. Ellen hade somnat vid lunchbordet igen. Daniel hade en lite hårdare dag på jobbet. Men han är en man - Bara att bita ihop :)

När dom kom hem så kunde inte Daniel hålla sig. Han är så med presenter! Han spricker om han inte får ge! Han kunde inte ens titta på mig. Jag förstår honom - Jag är lika ivrig att ge själv! Det är en sån tjusning så vi satte oss vid köksbordet och gav varandra gåvor. Felicia fick ett par till skor - Man kan ALDRIG få för många par skor! Jätte fina stövletter med klack. Maja fick färgpennor i regnbågens färger och som hade vackra dunbollar på toppen, en i varje färg. Ellen fick en choklad som hon njöt av till fullo. Så fick jag min present av Daniel,  
2 behandlingar av ögonbrynplockning och ögonfrans färgning! Blev själaglad!

 Daniel fick en vacker glaskupa med fat av oss i alla hjärtansdags present. Och så fick han en massage - Valfri av mig. Då passar väll inget bättre än ett  Mmm... Massageljus! Jag har en vän som är otroligt duktig på att göra smycken, Elisé Olsen. Hon bor i Kilafors och nej, hon har ingen hemsida -Mycket dumt!! Ska se om jag kan länka hennes facebookalbum till er. Av henne köpte jag ett snyggt armband till Daniel  http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2769691285383.2137125.1350990774&type=3 och här ett album till http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2079824999157.2122385.1350990774&type=3 

Sen så blev Daniel lite orolig att jag inte får komma hem i morgon efter sjukhusbesöket. Jag fyller 35 år i morgon och ska på kontroll på specialistmödravården i Gävle. Lizen följer med mig. Så jag fick även mina födelsedagspresenter i dag :)

 Nya linser, biofinity och allt var rätt :) Super glad! Tur att han vet vad jag behöver och vad jag blir glad av! (Annars vore han väll döv som jag pratar!) och så fick jag en present till - Ljuvlig present av Daniel och barnen!! 

                                                               

2 nagelbehandlingar, då lägger vi på acryl eller silikon på mina naglar så får dom växa ifred och slutar på av! Och inte nog med det - Ögonbrynsfärgning med :)

Till middag blev det planka fläskfilé eller laxfilé. Fanns dom som tog en kombinerad med och till efterrätt daijm tårta med vaniljglass! Väldrig mätta och nöjda blev vi! Jag och Maja vi orkade inte äta upp vår mat.

 Jag klarar ca 15-20% av denna mat men jag vill inte göra den mindre heller - Ser så dumt ut då och jag äter lika mycket med ögat som med munnen! Äter alltid min mat på achetter annars ser det löjligt ut! Otroligt gott!
  Mums!

Maja åt så hon höll på att storkna helt :) Men hon min ljuvliga prinsessa är i någon matvägrarsmaka period igen. Denna måltid gick det bra. Maja hade problem med maten som liten och hon kunde inte svälja som hon skulle. Hon hade en svår reflux med och det där även om det är bra nu det sitter kvar rädslor att svälja fel - Ner i lungorna eller halsbrännan med sura uppstötningar. I bland får hon broblem än i dag. Det känns oftast på hennes andredräkt. Vanligt för prematurbarn. Så glad och tacksam för det i dag! Det har varit jobbigt nu en längre period här hemma. På dagis är det så mycket barn och ljud som stimulerar henne att hon inte hinner börja tänka på det och då går det bra.

En mycket mysig dag och kväll. Daniel lägger Ellen, antar att han somnar där inne! Jag måste också lägga mig i tid i kväll. Ska åka strax före 8 i morgon och hämta upp Lizen, ett snabbt stopp i Alfta för att överlämna en sak där till Lina och sen far vi till Gävle! Jag hoppas att jag hinner med en snabbis till Cleas Olssons så jag kan köpa en glasborr och sån gängstång.

Nu ska jag sjunka ner vid tv med en flaska bubbelvatten och njuta!

Jag hoppas att ni har haft en bra och fin dag i dag!!




Kommentarer
Postat av: Sandra

Fin middag och perfekta presenter!! :) här blev det lasagne och alla åt så det sprutade ur öronen. ;)

Men du får ju gärna komma hem imorron oxå så att andra kan uppvakta dig på din dag! Hälsa Lizen. :) Kram!

2012-02-14 @ 22:30:46
URL: http://handgjortavsandra.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0