Vår bebis!!

I kväll har vi känt på vår bebis <3

Vi kunde känna kroppsdelar jätte tydligt genom magen!
Hon är en fröjd redan! Enligt denna vecka ska hon nu vara ca 41 cm lång och väga 1,8 kg. Och med våra födelsevikter på barnen så väger hon säkert mera redan. Strax över 2 tror jag hon väger! Nu börjar jag längta efter att få veta vem som bor här inne! Vem är hon? Hur ser hon ut? Vad är det för en liten personlighet som ska fröjda oss?
Undrar vad EllenKaramellen kommer att tycka om att bli storasyster? Är det en flicka? Även om dom sagt de flera gånger så kan dom ju ha fel. Så är det en Tilde eller är det en Albin? Vi kör på Tilde tills vi vet <3 Just nu ligger hon på höger sida i min mage. Magen ser helt sne ut!


Prinsessbakelser

Bakning i morgon av Prinsessbakelser!
Provbak inför fredagskvällen.
Om jag är frisk! Ingen vill äta förkylningsfika! :)

Jag har även planerat för en afternoon tea party träff med några vänner. Jag tänker inte släppa på de hemligheterna än..

Mina vänner är så ljuvliga att jag vill visa dom min uppskattning. Så vad kan vara bättre än något sådant?
Njutning, skratt och gott!


TV4 Baktävling

:)) De var inte illa! Det värmde!

http://www.svd.se/kultur/tv-4-startar-baktavling-i-sjuan_6868833.svd


Converse

Jag vet inte, funderar på vilka Converse jag ska köpa som sommarskor. Höga eller låga och vilken färg?

Solskensgula? Vita?


Banta, gå ner i vikt, dieter - Vad funkar och vad funkar inte?

Stockholm, Sverige (Svenska Dagbladet) -Att gå ner i vikt känns ofta som en oöverstiglig utmaning. Vi har utvärderat ett antal modedieter under årens lopp. Allt för ofta är resultaten av dessa väldigt dåliga.

Anledningen till att majoriteten av dieter misslyckas är, enligt oss, att de ställer orealistiska krav på hur du ska leva ditt liv. Vissa rekommenderar intag av enorma mängder protein, andra rekommenderar kolhydrater. I vilket fall kommer du att behöva förändra dina matvanor och tiderna då du äter. I denna specialrapport gör vi en djupdykning ner i en ny och lovande viktminskningstrend som vi tror kan vara en vinnare, som samtidigt håller nere kostnaderna.
Du kan ha hört talas om den enormt populära African Mango på nyheterna. Det är ett naturligt kosttillskott för viktnedgång. Det är helt naturligt och utan biverkningar. Kombinera det med en kraftfull tarmrensare så skapar du en fettförbränningsmaskin. Om du är skeptisk är du inte ensam om detta. När vi först fick höra talas om detta gav vår bluffradar utslag direkt.

Hur som helst, när vi började undersöka otaliga framgångsberättelser från människor runt om i hela världen bestämde vi oss för att denna viktminskningstrend var värd att undersökas närmare. Vi tyckte även att det var särskilt intressant att dessa människor inte hade ändrat sina vanor särskilt mycket.

Elsa Andersen hade tydligen gått ner 21 kg på 3 månader när hon använde sig av African Mango (African Mango) och MetaBurn (Colon Cleanse).

I hennes utläggning på hennes blogg skriver hon,
"Jag förstår inte hur det kunde vara så enkelt. Jag ändrade inte min diet eller min dagliga rutin, men fettet bara rann av. Jag älskar den här produkten, äntligen en diet som fungerar!"
För Svenska Dagbladet test var det oundvikligt att jag skulle bli försökskaninen som testade denna diet eftersom jag snart skulle gifta mig och ville gå ner 5 kg inför bröllopet. För att kunna prova dieten med African Mango och Colon Cleanse beställde jag de två produkterna. Först fick jag ett GRATISPROV av African Mango. Det fanns många som erbjöd African Mango, jag valde African Mango eftersom de är en av de mest ryktbara och pålitliga leverantörerna på marknaden.

Gratisprovet från African Mango blev levererat ett par dagar efter beställningen och frakten kostade förvånansvärt lite. African Mango är en av de mest koncentrerade och rena produkterna på marknaden. Det var vår delade mening att detta skulle ge mer pålitliga resultat på testet.

Detta är vad African Mango påstod på sin hemsida:
  • 4 gånger större viktminskning än vid diet och motion
  • Ger ökad energi
  • Packad med antioxidanter
  • Främjar konditionen och matsmältningen
Trots att vi var väldigt skeptiska ville vi ta reda på om denna produkt verkligen kunde göra allt det som påstods. Majoriteten av framgångsberättelserna talade om att kombinera African Mango med en tarmrensningsprodukt för att uppnå maximal viktminskning. Idén bakom att kombinera produkterna är att medan African Mango främjar viktnedgång och ökar energi; minskar tarmrensningen upptaget av stärkelse, och därmed antalet upptagna kolhydrater, vilket leder till en dramatisk minskning av kaloriintaget.

Det här påstod MetaBurn på sin hemsida:

  • Minskar upptaget av kolhydrater
  • 100% naturligt och helt utan biverkningar
  • Minskar gasighet och uppblåsthet
  • Optimerar ämnesomsättningen
Precis som med MetaBurn erbjuds produkten MetaBurn med ett gratisprov och en nöjdhetsgaranti.

Att sätta African Mango och MetaBurn på prov

Både African Mango och MetaBurn ankom 4 dagar efter att jag hade beställt gratisproverna online.

Testet: En 4 veckors kombodiet med African Mango och MetaBurn
  1. Ta en African Mango tablett om dagen (på morgonen)
  2. Ta en MetaBurn tablett om dagen (på kvällen)

Mina resultat

Första veckan:

Efter att ha använt båda produkterna i en vecka var jag förvånad över de dramatiska resultaten. Jag hade mycket mer energi och jag var inte ens hungrig. En välkommen biverkning av African Mango dieten är att den minskar aptiten.

Helt ärligt mådde jag toppen.

Bäst av allt, jag ändrade inte någon del av min dagliga rutin. På dag 7 ställde jag mig på vågen och jag kunde inte tro mina ögon, jag hade gått ner 2 kg. Men jag var fortfarande inte övertygad eftersom det sägs att man kan bli av med mycket vätskevikt i början av alla dieter. Jag ville vänta och se resultaten under kommande veckor. Men det såg verkligen ljust ut! Jag vägde nu under 57 kg för första gången på flera år!

Andra veckan:


Efter att ha använt båda tillskott i två veckor, inledde jag denna vecka med ännu mer energi, och sov bättre än jag hade gjort förr. Jag vaknade inte längre mitt och natten och låg rastlös eftersom min kropp faktiskt kunde slappna av (jag tror att detta var ett resultat av att bli av med alla gifter). Jag hade dessutom gått ner ytterligare 3 kg, vilket gav en otrolig total på 5 kg i viktminskning på bara två veckor. Jag måste erkänna att jag börjar tro att den här dieten är mer än bara en fluga.

Tredje veckan:

Efter 3 veckor är alla mina tvivel bortblåsta! Jag har gått ner 2 storlekar efter att ha gått ner ytterligare 2 kg. Och jag har fortfarande massor av energi. Ganska ofta brukar man börja gå på ångor under den tredje veckan av en diet. Men med African Mango och MetaBurn gick mina energinivåer inte ner, istället låg de på en stadig nivå under hela dagarna. Jag behöver inte sova en stund kring klockan 3 längre! Jag har också lagt märke till att min mage smälter maten mycket bättre. Ingen uppblåsthet eller gas efter att jag ätit.

Fjärde veckan:

Efter den fjärde veckan var det slutliga resultatet chockerande. Jag hade gått ner smått otroliga 9 kg sedan jag började med African Mango och MetaBurn! Nu ångrar alla på Svenska Dagbladet att de inte ställde upp som försökskaniner. När jag använde African Mango och MetaBurn under den fjärde veckan gick jag ner ytterligare 2 kg. Resultaten är genomgående! Men om jag ska vara helt ärlig hade jag inte mycket mer att gå ner. Jag kommer att fortsätta att använda African Mango framöver eftersom det har så många antioxidanter och vitaminer som får min hy att se fantastisk ut.

Jag är jättenöjd med resultaten.

Jag gick ner 9 kg på 4 veckor, ingen särskild kosthållning, ingen intensiv träning.
Sammanfattningsvis, om du är lite tveksam gällande den här dieten behöver du prova den själv; med vårt eget test som grund kan vi säga att resultaten är riktiga. Vi på Svenska Dagbladet hade inledningsvis en del tvivel, men vi omvändes snabbt. Efter att ha genomfört vår egen studie kan vi glatt konstatera att folk verkligen lyckas med denna diet.

Du kan nå ditt viktminskningsmål med African Mango och MetaBurn.

Nellie Karlsson
Källa: http://svenskaveckobladet.com/halsa/mest-populara-dieter/index.php?t202id=3131&t202kw=b4-cpc 

Nu till mig och mina tankar..
Vad tycker ni om sånt här? Är ni som mig - Jag vet att bra träning, TID, kosthållning och mål är det rätta att förlora vikt på! Jag har gjort det! Och jag har under 2,5 graviditer gått upp igen! Nu LÄNGTAR jag tills Tilde/Albin är ute så jag får börja igen! Ändå FALLER jag PLADASK för dessa dieter - Hur man går ner SNABBT, Lchf och GI och pulver o allt vad det är! Jag kör på allt fast jag vet...

Tar fettet över min hjärnverksamhet?

Vad har ni provat? Vad funkar för er?

Kenth - Min egen tränarguru - Han funkar för mig! Hans pepp, hans kunskap och hans sätt att sätta upp tråning åt mig - Ändå faller jag och hoppar på sånt här då och då! Jag gör det med full glädje också. Inte sörjer jag att det inte funkar heller!


Fria? Bröllop? Säga Ja?

Enligt gammal tradition
Får giftassugna kvinnor bara fria på skottdagen. Och då har damerna trumf på hand. Den man som tackar nej bör dra sig
med hjälp av en dyrbar gåva.

 

29 Februari: Skottdagen
För att kompensera solåret har man skjutit in en dag i kalendern under skottåret ca 1/4 dygn längre än 365 dagar.
Alla årtal som kan delas med fyra är skottår. Undantag är de årtal som är jämt delbara med 100. Sekelårtal är
skottår enbart om de är jämnt delbara med 400. År 2000 var därför ett skottår. Förr var skottdagen den 24 februari,
men år 2000 lade man skottdagen den 29 februari. Då behöver man inte flytta namnsdagar.

Legenden om att kvinnor friar

Legenden berättar att det var Irlands skyddshelgon S:t Patrick som blev en tidig jämställdhetsapostel när han bestämde att
kvinnor kunde få fria en dag vart fjärde år. Seden bjöd att kvinnans propå skulle tas på största allvar.

I Sverige är det fortfarande mannen som brukar ställa den avgörande frågan.

Källa: http://www.mru.se/brollop/skottdagen_fria.htm 

Så det är frågan - Är detta dagen D?Säga JA till vår KÄRLEK??


Morgonstund

En kopp hett te med lite mjölk i och en ny lyssnarbok. Satte igång en tvätt i tvättmaskinen nu. Såg såg att Felicia hade ställt in sin tvättkorg som var full! Då är den klar när jag vaknat igen. Har tvättkorgen fr stora toaletten att tvätta. Får se om de blir i dag eller i morgon. Beror på värkarna i magen.


Natt

Tvättat ögonen, rensat näsan tagit smärtlindring och Ellen vaknade samtidigt och är stökig just nu i sängen. Somnar och vaknar om vartannat. Känns som om jag har hostat av något i ryggen. Klockan är halv fyra.
Så trött nu!


Power Break

Hämtade kläder som jag handlat till barnen, kläder och skor till Ellen, bebisskor till Grynet klänning o mössa till Maja. Försökte ladda upp igår men de funkade inte via mobilen och min stationera data kraschade igår men nu har Daniel lagat den! Tur!


Oooo

Mina vänner i dag

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3330351/images/2012/pic_191552531.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3330351/images/2012/pic_191552534.jpg" class="image">


Bomb!!

Kom inte upp ur sängen igår. Pratade med Daniel i telefon flera gånger och sa att det det är inte som det ska! Jag kommer inte upp ur sängen. Vid lunch var sängen bäddad och jag i myskläder. Totalt utan ork! Sen låg jag på sängen med en filt resterande tiden fram till middagen. Lagade middag, åt bloggade och la mig på soffan. Blev tvungen att åka på affären medan Daniel la Ellen. Då kom febern!!! PANG!!! BOOM!!!

Ringde MVC sen igår kväll och avbokade mitt besök för i dag!

Ögonen varar än, hostan är hemsk och gör riktigt ont ner i lungorna! Feber och snor "gråtig men tårkanalerna är igen geggad" och en huvudvärk som ett världskrig!!! Natten har varit hård! Jag har från och till varit tvungen att sitta på sängkanten och sovit med huvudet på kanten till grynets spjälsäng. Annars har det bara känts som att jag kvävs! Luften har inte nått mina lungor. Ingen syressättning.

Kamomillte och en liten kanna (fr LAURSEN) med frysta blåbär och mjölk är min näring i dag! Näsdukar, nässpray och Bafucin mint är mina vänner i dag!

Ligger på soffan och bloggar via mobilen, detta inlägg har tagit 1 timme. TLC står på i bakgrunden. Låg låg volym!


Miss av Oscarsgalan 2012

Nä, undrar om alvedonen går ur kroppen nu.

Missar Oscarsgalan för andra gången på två kvällar! De är full pott!! Jädrans!!!

Inte så konstigt att jag inte tog mig upp ur sängen fören kl 16 i eftermiddags. Tyckte jag var löjligt klen i dag.

Nu ska jag krypa upp bakom rumpan på D och hosta, snora, kleta ögonvar och nysa på honom <3

Det måste vara kärlek att jag får göra det!!


Fiskmiddag

Blev två fiskgratänger i dag istället för en fiskgryta. Serverades med kokt potatis. Jätte gott om man kan känna nån smak genom förkylningen :) Daniel talade om när han kom hem från jobbet i dag att hans matlåda med kycklinggrytan igår var så god i dag att den hade nått topp poäng när den fick dra till sig så ett tips till den är kanske att göra den dagen före så den får mera smak :) 

           


Barnvänligt på alla sätt :)  


Frukost på säng

Kamomillte, ett glas mjölk och gröt. Efter detta kommer jag att somna gott! Jag behöver några timmars ostörd sömn nu!


Totalt naken!

Nu är aktiviteten i gång i mitt lilla hus. Jag ska somna om bara alvedonen värkar så denna förkylningshuvudvärken släpper. Ellen har sovit mellan oss i natt. Hon har hostat ordentligt i natt. Hoppas att det går bra för båda på dagis i dag!

Jag tror att det vänder i dag!! Det kan bara bli bättre nu <3 Nu måste allas våra förkylningar släppa ordentligt!!

Jag har den härligaste familjen. Jag kan inte få nog! Jag blir överväldigad och stolt av kärlek <3

Erkänn du med, visst är det konstigt att dessa känslor är så otroligt starka samtidigt kan (inte nu men ibland) kännas att en etta med kokvrå är välkommet!!

En man
- Fungerar helt olikt en kvinna.

Ändå ska vi samarbeta och bygga det viktigaste som finns - Vårt liv och våra barns liv!

En tonåring - Totalt olik i sitt tänkande och fungerande än allt annat som finns - Stundvis!!

En sexåring - Som börjar sin första utbrytning nu. Men hon gör det på ett underbart sett. Hon gör det med värdighet och kärlek.

En ettåring som bara finns och är ljuvlig, bara är som en ettåring kan - Fantastisk!!

Men med dessa blandningar är det inte konstigt att det blir slitningar i vilken familj som helst. Icke förglömma Mig själv!

Graviditetshormoner i 2 års tid. Tre graviditeter på denna tid. En separation och ett hårt arbete tillbaka till varandra och vårt gemensamma liv.

Inte konstigt att det kändes som att jag på ett lyckligt sätt gick in i väggen i höstats.

Känns som att jag fortfarande stundvis är kraschad i väggen när det gäller allt utom den aspekten jag mår inte dåligt psykiskt. Däremot orkeslös, känner mig förhindrad i mycket, lite förvirrad, kontaktavstötande (kom hit och umgås med mig och du får äkta glädje och kärlek av mig men begär inte av mig att jag ska komma till dej för den orken finns inte och har inte funnits sen i höstast.) Glömsk och har ett pendlande humör då det gäller orken och lysten att ta mig för. Orken att ta mig för saker utanför den innersta familjen och hemmet är svårt.
Tid och ork för människor som vill trycka till andra för sitt eget mående skull finns inte. Helt ärligt hoppas jag att det inte kommer att finns hos mig senare heller. Ibland gör människor det pgu av sitt eget mående och ibland pgu av att dom är själviska. För mig spelar det nog ingen roll varför. Jag känner bara att jag vill inte finnas där dej som är så.

Inget av detta är det som beskriver mig och mina karaktärsdrag.
Konstigt!
Jag är inte olycklig. Jag gråter inte och är inte deprimerad. Ändå är jag inte mig själv! Ändå är jag förhindrad i mitt liv!!

<3 <3

Denna morgon blev djup! Jag vaknade av en prinsessas lilla hand mot min kind, en mans varma kropp längre bort i sängen och den totala känslan av trygghet och kärlek överväldigade mig samtidigt som Grynet i magen sparkade för att påminna sin existens! Med två igen varade ögon letade jag mig till toaletten och sköljde mina ögon. Mina tankar började sväva och här ligger jag en timme senare i sängen och skriver <3


Oscarsgalan

Det är Oscarsgalan i natt och jag har öronvärk och ett nytt öga som varar och gör ont. Nästäppa och huvudvärk! Värkar i magen och rent ut sagt bara himla ont! Jag kommer inte att orka titta mer än en stund. Men jag får charmas av Ellens tidigare upptåg i kväll. Ni ska få ta del av hennes minspel då hennes storasyster går för bi henne.

     
   


http://www.kanalnio.se/program/oscarsgalan-2012 står följande:

Kanal 9 bjuder in till den 84e årliga Oscarsgalan där 2011 års bästa prestationer inom film ska belönas. Värd för årets gala är ingen mindre än Billy Crystal som gör det för nionde gången i ordningen.

Det har hänt mycket sedan 270 personer samlades på en middagsbankett i Hollywood Roosevelt Hotel den 16 maj 1929 för att dela ut de första Oscarsstatyetterna. Gästerna fick betala 5 dollar för biljetterna och vinnarna var redan kända i förväg.
I dag direktsänds The Academy Awards i över 200 länder och ses av hundratals miljoner tittare från hela världen.
Den 84:e upplagan av Oscarsgalan direktsänds från Kodak Theatre i Hollywood. Priser delas ut till personer i filmbranschen för deras enastående prestationer under det gångna året. I år leds racet av Martin Scorseses Hugo Cabret med 11 nomineringar, tätt följd av franska stumfilmen (ja du hörde rätt) The Artist med 10 nomineringar.

På söndag 26 februari 22:00 börjar sändningarna i Kanal 9. Filip och Fredrik kommenterar
OBS! Kanal 9 har inga rättigheter att visa hela eller delar av Oscarsgalan på Kanal 9 Play.

Jag undrar så klart vilka klänningar som kommer att sväva längs röda mattan och vilka diamanter som kommer att glimma mest

 

(bild fr http://glamreporter.blogspot.com/2012_02_01_archive.html )

Det är för mig en anledning att titta på denna glammiga fantastiska tillställning!

Kycklinggryta

 

  
 
 


Kokade ris till i riskokaren

 

 


Vecka 30! Underbart!

I dag är vi i Vecka 30+0! Stort! Det firade vi med härligt sällskap när Lizen och Kent kom och fika med oss!

 Chokladbollstårta - En av varianterna :)

 Här är det receptet som jag använder mig ut av. Kan serveras med vispad osockrad grädde, fruktsallad, pärlsocker på som vi gjorde i dag eller gör en riktig tårta - För söt för mig men barnen åt som tokar av den. Jag sjorde en smörkräm och la ovanpå den efter att den stod i frysen någon timme. Täkte med rosa marzipantäcke och på med en ros och lite florsocker. Har och serverat i vackra dessertskålar med vispad lime/citronglass o en klick osockrad grädde. Uppskattad efterrätt av både vuxna och barn!

Jag tycker inte om att kladda när jag bakar så jag gör min chokladboll´s smet så här:   Bli super bra!

N uska jag börja med middagen. Jag ska göra thikyckling med ris och kanske baka nått bröd. Vi får se vad tiden räcker till och vad min kropp orkar med!
Det har varit en riktigt skakig helg så jag tar det lugnt och känner mig för. Barnen är feberfria så det känns som en gåva från änglarna! Så skönt!

Kommer ett middagsinlägg senare.

Njut av vårdagen nu! Jag ska grejja lite med kycklingen och sen sätta mig på altan med den filt o mysa i solen en stund!


Värkar

Legat en timme nu med stenhård mage och värkar! Hoppas att värkarna släpper snart!! Tagit medicin.


Ellen provar Daniels massagedyna

Lite fundersamt tycker hon att det är med sin pappas present!


Min morgon

Efter 4 timmars sömn i dag känns det segt! Maja köpte ett par moviestars solglasögon till Daniel i present. Under min kudde finns ett överlevnadskit!! Lite knöligt att sova på. Gjorde ett försök att piggna till för en timme sen. Frukost på säng till mig, en kopp te. Till Daniel, en kopp kaffe med choklad och skummad mjölk och till Ellen, en flaska färsk apelsinjuice (utblandad med vatten). Men ändå ligger jag här utslagen. Dock fortfarande utan feber!!

Önskar er en härlig dag! Jag ska bara vara hemma. Mysa med en tårtbit senare. Då kommer en bild :) Felicia ska på skoter EM hela dagen.


Daniels 30 års dag

Jag och Maja var borta hela dagen. Vi åt på Max, var på stan, hos min kusin innan vi åkte hem och firade pappan stort! Maja handlade loss. Det var roligt.

Vi behövde mamma-dotter tid! Varit så mycket med graviditeten och sjukdomar här nu. Vi fick båda energi och nu orkar vi sista veckorna innan nya bebisen kommer!

Den som fyller år i vår familj får den som fyller år välja middagsmaten. Han valde pizza... Sen blev det fika med paket och tårta! Jag har bakat den absolut godaste tårtan någonsin!!

Med sjuka barn och med min foglossning o mina värkar så blir det inte så mycket mera spännande. Daniel åkte o gymtränade på kvällen.

Maja och Ellen har varit vakna från och till hela natten.

Jag och Daniel med. Han för att ta hand om barnen och jag pgu av smärtan.

Nu är kl snart 5 på lördagsmorgonen. LA Inc har passerat och nu nått föda barn program. Dumt att se på men men..

I morgon går vi in i v 30+0!! Stort!


Nu börjar vi fira

Födelsedagsfrukostfika på säng med sång, paket och tända ljus <3

Jag älskar att fira alla på sin dag!


Grattis Grattis älskade du!!

Grattis min älskade på din dag <3
Önskar dej en härlig dag, en underbar födelsedag och jag hoppas att du i morgonkväll somnar med ett leende hjärta!!


Sjukhuset

Vi fick åka in till barn i Gävle på sjukhuset med Ellen igår :( Jäkla förkylningar som går! Hög feber och krasslig. Först HC här hemma då dom inte tyckte att vi ens skulle behöva komma in och sen när vi ändå fick komma in så blev det bråttom till Gävle.. Svänger fort!

   
    


Vi fick bra hjälp och kom hem sen på natten..

Min lillKaramell.. I dag på förmiddagen/lunch så tyckte jag att hon var ganska pigg. Nu är hon slöare igen. Vägrar all vätska så jag ska lura henne lite nu och se om jag kan få i henne nått..

Nu har hon fått i sig lite att dricka och blir genast mycket piggare. Och med medicin i kroppen blir det också lättare!  
Gelénaglar, Max, Ed Hardy, Name it och glitter

Varit till Bollnäs o ätit lunch med Ingela på Max. Gott!
Jag skrattade så tårarna rann! Ingela är en av mina vänner som är ren glädje och godhet!!

Fått mina naglar vackra av Carola <3

Hon är riktigt riktigt duktig, härlig och rolig!! Hon la en gelé på mina naglar och vi la endast en rosa/silverkant längst ut på mina naglar. Med detta kan dom på sjukhuset sätta syresättnings- mätningsmojängen på mitt finger. Har man annat material och ex tippar går det inte utan man måste ha den på örat. Super nöjd!!

Handlat lite :) Ed Hardy tröjan till Ellen och regn/vind jacka + byxor fr Name it inför våren till Maja.

Hittat en till present till Daniel.

Lagat mat - Parisare (räksallad, ost, hackad Boston gurka) med bröd. Svischade i hop semlor till efterrätt innan Felicia skulle till slalombacken.

Inte ett foto har blivit taget!!

Jag vaknade med ett mage som blivit mjuk och liten!!
Jätte konstig känsla! Och den har sjunkit! Daniel frågade i morse vad som hänt, fött i sömnen? Ligger det en bebis någonstans under täcket?
Inte en enda värk!
Konstig känsla!!

Till Daniel
http://www.youtube.com/watch?v=gt-FLbVhpsw&feature=youtube_gdata_player">http://www.youtube.com/watch?v=gt-FLbVhpsw&feature=youtube_gdata_player

Nån ringde på Daniels gym annons som han satt ut på Blocket. Kommer i morgon och ska titta på det. Hoppas det blir sålt. Jag måste få bort saker så vi får mer plats :)

Varit en bra dag!!

Ingela är otroligt klok!! Så vis!!
Jag har fått mig några tankeställere i dag!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3330351/images/2012/pic_190557539.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3330351/images/2012/pic_190557766.jpg" class="image">


Ljuvligt

Go morgon <3 <3
Sen 4:30 har det varit helt lugnt och fint i min kropp!!
Det var en hård dag i går och under kvällen!

Jag köpte ett par vantar till Ellen, amnings bh till mig och sen blev det en Ed Hardy tröja till Ellen och ett sött galon/regnställ till Maja. Allt genom köp och sälj på Facebook.

Tilde den vilde förvandlades till Tilde den milde och somnade, jag med <3

I dag blir en bra dag!

Hur mår du i dag? Vad ska du göra i dag?

Maja har vaknat några gånger i natt men Ellen har sovit hela natten trots feber o hosta.

Min mage är helt mjuk!! Konstig känsla.
Nu känns den bara som om den är stor och full av fett som flyter ut i sängen! Länge sen den var mjuk utan smärta! Känner inga foglossningar heller just nu. Passar på att somna en stund till <3 Mår ljuvligt <3 Är det lugnet före stormen?

I dag kommer Ingela 9:30 och hämtar upp mig. Det var otroligt länge sen vi umgicks nu. Vardagen bara rinner på. Sen har jag min date med Carola då vi ska fixa mina naglar <3 Min födelsedagspresent fr Daniel och barnen. Tänker jämt att jag ska göra nått häftigt men kommer alltid hem med fransk manikyr. Jag tycker att det är vackrast. Nu kom Madde med förslaget -Medelväg- Frank + nån färg på nageltippen. Känns ok! Känns vårsnyggt!


Feber och ända smeker hon mig!

Jag får inte lyfta eller bära någonting då mitt cerclage kan gå upp så när Daniel väcker mig och säger att Ellen har strax över 39 i feber så betyder det att han måste vabba i dag. Han lägger ner henne i sin säng och går till köket för att göra välling. Ellens säng står på sida av vår säng. Jag sticker in min hand och håller henne på armen. Då tar hon sin andra hand och smeker mig på handen! Vi har alla sagt sen Ellen var gåvan som kom till oss att hon är något speciellt. Hon är otroligt snäll, godhjärtad och ömsint!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3330351/images/2012/pic_190285471.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3330351/images/2012/pic_190285474.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3330351/images/2012/pic_190285476.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3330351/images/2012/pic_190285482.jpg" class="image">


Nadia Lindén i BB - Gravid

Ja, jag tycker att man är lite oförsiktig med sin tid när man ser på Big Brother! En 30 årigt kvinna, Nadia är gravid i v 36 nu har gått in i huset. Om hon får vara kvar ska hon även efter födelsen vara kvar med sitt barn inne i huset!!

Är det rätt miljö för en nybliven mamma och ett spädbarn? Nej det tycker jag absolut inte!! Nu vill jag ju titta på detta program!!


Protein och kosttillskott

Jag är gbp-opererad och det tillsammans med graviditeten gör att jag har svårt då och då att klara maten. Då blir det frukt och bärdrinkar med rent proteintillskott. Jag vill påpeka att detta sker under läkaruppsikt och med extra vitamintillskott utskrivna och vissa är receptfria.

Barnet får allt som behövs och jag med!

I dag är en sån ickeätardag!

Så nu blev det en proteindrink på vanilj och massor av frysta jordgubbar + mjölk. Blir som mjukglass. Det är en viktig del för att jag ska få ner det - Det måste vara näst intill FRYST!!


Jag fick igår -

 En riktigt rolig liten kokbok fr 1955

&
I min väska..

Jag är en väskmänniska som dyrkar vackra väskor och jag har för alla tillfällen. Likså en skoÄlskare!

I min väska som jag använder just nu finns det  Upplever den som väldigt städad!

I går kom daniel hem med  och  :)

Nu önskar jag att mina värkar och min foglossning kunde lugna ner sig så att jag får baka då vi firar vecka 29 och Grynet har har fått ett namn, hon kommer att få namnet Tilde när hon föds. Då vi får hoppas att hon ser ut som en Tilde också! Felicia hon skulle heta Paloma - så blev det inte. Maja skulle heta Engla-Li och för henne tog det dagar innan hon fick namnet Maja. Ellen hon hade namnet EllenKaramellen i magen och det har hon fortfarande. Så Tilde, nu hoppas jag att du ser ut som en Tilde!

Jag följer en blogg http://ljusarum.blogspot.com/2011/04/dopbrada.html Finns så vackra ting här!
 
 


Riktigt sugen!

Riktigt sugen på en krämig, saftig och härlig Janssons Frestelse!!

http://m.recept.nu/1.315112/leif_mannerstrom/varmratter/fisk_skaldjur/mannerstoms_goda_janssons_frestelse


LCHF

Ja, vilken diet tycker du är bäst? Den frågan finns på dagens nätupplaga av Aftonbladet.

Jag tycker att LCHF är en bra, väldigt bra gå ner i vikt diet för några månader. Jag har inte gått upp i vikt då jag slutat med den. Jag har kört den 2 gånger och båda gångerna har jag blivit gravid och fått sluta med den. Men det kommer att bli en omgång till efter födelse av detta barn och när amningen är avslutad.

Vad tycker du?


Myslördag

Bara jag och Maja hemma <3 Jag har som vanligt ont men det går bra. Maja blir 6 år nu och är stora tjejen.

Till lunch gjorde vi strips och hamburgare och tyvärr har jag inte vårdat mitt språk så hon lyser upp och säger - Vilken tur att vi har lite skitmat i frysen mamma!

Vi har bakat semlor, köpt isglass för hennes onda hals och vi tittar på den ena prinsessfilmen efter den andra!
Bara hon och jag <3 Så mysigt!!


Bröd

Kan inte gå eller röra mig pgu av mina foglossningar men detta brödet är så lätt att göra så det går utan problem!!

Världens vackraste vår väder är det ute i dag!! Jag längtar efter våren och sommaren nu!!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3330351/images/2012/pic_189839177.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3330351/images/2012/pic_189839177.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3330351/images/2012/pic_189839308.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3330351/images/2012/pic_189839308.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3330351/images/2012/pic_189839397.jpg" class="image">Detta inlägg ligger fr igår fredag!


Provbakning inför KalasDenna sockerkaka väljer jag att använda som tårtbotten eller en väldigt saftig Sverigekaka!
Bakning!

http://www.alltommat.se/recept/Semlerutor-11251

Kolla in det här :)


Middag
  
   

Ätit gott

Nu har Maja lagt sig, vi får se hur hon mår i morgon och vad vi kan hitta på för hon är lite hes och hostig. Hoppas det går över! Daniel lägger Ellen vilket jag inte tror går så där fantastiskt i kväll -

Go och glad kexchoklad!

Felicia är i stallet och jag ska ta en varm och lång dusch så jag kan motverka lite värkar och sen lägga mig och lyssna på min bok och titta i min nya dagsfärska mat insperations tidning!
Jag har köpt en ängeltavla som levererades idag från köp och sälj på Facebook.Segt i dag

Del två av frukostsmörgåsen. Blev inte så mycket tidigare, blev mest te då. Ja nu med. I bland är det svårt att få i sig något och då brukar bröd gå bra!

Saknar D extra just nu. Ni vet att i bland bara kommer det över en en sån saknad efter den människan som man valt att dela sitt liv med.

I morgon är hela familjen ledig här! Felicia fr skolan då dom var i skolan och hade miljökväll igår, som jag missade! Daniel är pappaledig med dom små. Undrar vad vi ska hitta på då. Pyssla, baka och kanske ut på nån utflykt. Får prata med Daniel och fråga vad han vill.


Lime cheesecake recept tack!!

Ett gott recept på Lime cheesecake tack!

Den jag vill göra har ett limegrönt gelé liknande täcke över sig!

Hoppas hoppas att nån har!!


Te's helande effekt på själen

Sovit och vaknat sen 7 i morse. Blev väckt av telefonen när min svägerska ringde. Jag orkade inte svara men efter så somnade jag aldrig riktigt in.

Gjorde en kopp te och en ostsmörgås av brödet jag bakade igår morse. Det är som ett lugn i själen när jag fått mitt te!
<3

Nu ska jag bädda ner mig och om jag har tur somna om igen <3

Funderar lite på vad jag ska baka till vårt kalas som vi har den 24:e. Det är Daniels 30 års dag. Vi firar alltid tillsammans.

Lägg gärna kommentarer på härliga recept här! Vad bakar ni till era kalas?

Vad skulle ni vilja bli serverade på ett mysigt kalas?

<3 <3 Fotot är lite symbol för min känsla just nu! Det nya kommande barnen, tryggheten i att min morfar och min mormor vakar över mig! Dom är mina änglar, kärleken - Den renade vita sanna kärleken och att allt vi gör det speglar oss <3 <3

Nu ska jag vila..


En vän

http://handgjortavsandra.blogspot.com/?m=1

Här är en blogg som en till mig har. Hon gör underbara kort av alla dess slag <3


Vilken natt/morgon

Vaknade klockan 2 av värkar, foglossning och sendrag i höger vad och på höger fot. Kändes lite så där..
Daniel har masserat och masserat.

När vi lämnade Gävle och hade kört ca 10-15 min på motorvägen då dog bara bilen! Den bara knäppte av sig! Vi var där det var enfiligt! Vi rullade fram till början av där 2 filiga började.
Efter en stund gick den att starta. Vi körde och den dog på nästa enfiliga väg som kom. Precis på millimetern på slutet av den stannade bilen. Och där stod vi!!!

PANIK!

Resten går inte att förklara. Jag körde en bra och säker bil. En välskött bil som det aldrig var något med och så händer det här!! Det här var en helt galen upplevelse!!

Jag åkte kl 7:40 hemifrån. Undersökningen tar ca 10 minuter. Hemma klockan 21 igen! Galet!!
Han ska åka och hämta hem bilen nu på morgonen. Batteri och generation trors det vara som är fel! Fy vad hemskt det var! Tur Lizen var med! Jag hade nog både fött barn av stress och svimmat. Det där var över min förmåga att klara!

Nu lämnar jag denna hemska händelse!

Jag köpte allt jag behövde till att göra mitt kakfat!

<3 Vackert porslin på Myrorna, gängstång, skruvmojänger, glasborr och lim <3

Daniels bror Rickard kom och hämtade oss! Tacksam!!

Lizen har väll inte ens tinat upp än! Stackars henne!! Försöka somna om!

Vilken födelsedag...


<3


Specialistmödravården - Gävle

Vaknade vid 3, foglossning. Somnade inte om.. Har inte blivit många timmars sömn i natt. Bakade i morse innan jag åkte o hämtade Lizen vid 7:45. Hon körde fr Alfta till Gävle. Skönt för min foglossning. På sjukhuset såg det bra ut. Inga ändrade planer. Livmodertappen är ca 3 cm. 2,6 2,7 och 2,8 mätte han den till.

Handlat så nu är det bara hem och göra kakfat :)

Lizen bjöd mig på födelsedagslunch i dag! Kolgrillad hamburgare :) Gott!

Sen har vi varit runt på stan och tittat. Nu är det sista pausen innan vi far hemåt. En gofika :)

Lizen har vunnit något stort i dag! Stort Grattis till dej min goa vän!! Hon har vunnit för sig och sina barn <3 <3

Vi ska stanna till i Bollnäs och handla lite mat innan vi är hemma igen!


Vår alla-hjärtans-dag

Maja var stormförtjust i sin dag på dagis med Kärlekscafé och sin vackra klänning som hon hade. Felica hon var också glad över sin dag i skolan. Edsbyn förlorade men vad gör det en dag som denna. Ellen hade somnat vid lunchbordet igen. Daniel hade en lite hårdare dag på jobbet. Men han är en man - Bara att bita ihop :)

När dom kom hem så kunde inte Daniel hålla sig. Han är så med presenter! Han spricker om han inte får ge! Han kunde inte ens titta på mig. Jag förstår honom - Jag är lika ivrig att ge själv! Det är en sån tjusning så vi satte oss vid köksbordet och gav varandra gåvor. Felicia fick ett par till skor - Man kan ALDRIG få för många par skor! Jätte fina stövletter med klack. Maja fick färgpennor i regnbågens färger och som hade vackra dunbollar på toppen, en i varje färg. Ellen fick en choklad som hon njöt av till fullo. Så fick jag min present av Daniel,  
2 behandlingar av ögonbrynplockning och ögonfrans färgning! Blev själaglad!

 Daniel fick en vacker glaskupa med fat av oss i alla hjärtansdags present. Och så fick han en massage - Valfri av mig. Då passar väll inget bättre än ett  Mmm... Massageljus! Jag har en vän som är otroligt duktig på att göra smycken, Elisé Olsen. Hon bor i Kilafors och nej, hon har ingen hemsida -Mycket dumt!! Ska se om jag kan länka hennes facebookalbum till er. Av henne köpte jag ett snyggt armband till Daniel  http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2769691285383.2137125.1350990774&type=3 och här ett album till http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2079824999157.2122385.1350990774&type=3 

Sen så blev Daniel lite orolig att jag inte får komma hem i morgon efter sjukhusbesöket. Jag fyller 35 år i morgon och ska på kontroll på specialistmödravården i Gävle. Lizen följer med mig. Så jag fick även mina födelsedagspresenter i dag :)

 Nya linser, biofinity och allt var rätt :) Super glad! Tur att han vet vad jag behöver och vad jag blir glad av! (Annars vore han väll döv som jag pratar!) och så fick jag en present till - Ljuvlig present av Daniel och barnen!! 

                                                               

2 nagelbehandlingar, då lägger vi på acryl eller silikon på mina naglar så får dom växa ifred och slutar på av! Och inte nog med det - Ögonbrynsfärgning med :)

Till middag blev det planka fläskfilé eller laxfilé. Fanns dom som tog en kombinerad med och till efterrätt daijm tårta med vaniljglass! Väldrig mätta och nöjda blev vi! Jag och Maja vi orkade inte äta upp vår mat.

 Jag klarar ca 15-20% av denna mat men jag vill inte göra den mindre heller - Ser så dumt ut då och jag äter lika mycket med ögat som med munnen! Äter alltid min mat på achetter annars ser det löjligt ut! Otroligt gott!
  Mums!

Maja åt så hon höll på att storkna helt :) Men hon min ljuvliga prinsessa är i någon matvägrarsmaka period igen. Denna måltid gick det bra. Maja hade problem med maten som liten och hon kunde inte svälja som hon skulle. Hon hade en svår reflux med och det där även om det är bra nu det sitter kvar rädslor att svälja fel - Ner i lungorna eller halsbrännan med sura uppstötningar. I bland får hon broblem än i dag. Det känns oftast på hennes andredräkt. Vanligt för prematurbarn. Så glad och tacksam för det i dag! Det har varit jobbigt nu en längre period här hemma. På dagis är det så mycket barn och ljud som stimulerar henne att hon inte hinner börja tänka på det och då går det bra.

En mycket mysig dag och kväll. Daniel lägger Ellen, antar att han somnar där inne! Jag måste också lägga mig i tid i kväll. Ska åka strax före 8 i morgon och hämta upp Lizen, ett snabbt stopp i Alfta för att överlämna en sak där till Lina och sen far vi till Gävle! Jag hoppas att jag hinner med en snabbis till Cleas Olssons så jag kan köpa en glasborr och sån gängstång.

Nu ska jag sjunka ner vid tv med en flaska bubbelvatten och njuta!

Jag hoppas att ni har haft en bra och fin dag i dag!!
Min förmiddag

Pratade med Sandra länge i telefon innan jag steg upp. Skulle baka och hade ingen brödjäst hemma. Så jag åkte på ica hämtade ett paket (Felicias Alla hjärtans dags present)  och handlade lite annat smått och gott. bland annat en ny form då min läcker om jag lutar den lite åt vänster och eftersom att jag alltid bakar så tycker jag att jag är värd riktiga saker som fungerar så det blev en  med.

Sen till min himmelska glädje så hittade jag i en låda denna skönhet!
 Kan ni tänka er något så underbart?!

Jag hann precis komma hem så ringde min svägerska  som började läsa matte D i dag och undrade om jag var hemma. Så hon kom och fikade och räknade. Jag fick vackra tulpaner av henne i dag. 

Jag bakade brödet och det plev perfekt! Underbart gott!! Mums!
Nu kommer hela min familj hem!
Äntligen!

Go morgon

Jag har haft en mysig morgon <3

Vaknade av värkar strax före 4. Låg och lyssnade på hur Ellen andades <3 Blir så lugn av henne!

När Daniel klev upp låg Ellen med mig och vi tittade på Bamse en stund och gosade <3 Maja kom in till sängen och hon var så fin i dag! Vackra kläder, fin i håret och så himla söt som bara hon kan vara! Dom har Alla-hjärtans-dags-café på dagis i dag!! Som hon har längtat! Hon har en extra fin klänning med sig som hon vill ha då. Vi pratade lite om vad det är för dag i dag.

När Daniel gjort klart alla så åkte dom. Jag upptäckte att han glömt sin mobil. Ringde dagis och bad dom tala om det när han kom dit. Lite rädd att det ska hända nått med barnet och så svarar ingen på kontoret!
Han kom hem och hämtade den och jag fick en puss <3 Skönt nu vet jag att jag får tag på honom.

Jag klev upp för att se om Felicia vaknat. De hade hon.
Hon är riktigt trött i dag.
Gjorde frukost till henne. Rostat bröd med hjärtan på dagen till ära. Hon ska gå redan 6:30 till Amanda och dom ska göra sig i ordning inför skolan där. Det är inte vilken Alla hjärtans dag som helst för dom det är Grannfejden! Vårt högstadium mot grann högstadiet!! Edsbyn mot Alfta :) Dom har olika roliga lekar/tävlingar hela dagen mot varandra. Felicia säger -Mamma, det är på liv och död vet du när det är mellan Edsbyn och Alfta!!
Tror de är mest kärlek jag <3

Jag har ätit frukost i sängen. Tagit bricanyl mot värkarna och en morgon som denna hoppas jag få somna nån timme med <3

Steken blev bra som Daniel satte in igår. Så ugnen är fri för brödbak och nått kakbak..

Önskar att alla människor kände sig uppmärksammad och uppskattad i dag!!


Njutningsfulla funderingar

Har tagit en fläskfilé och en laxsida ur frysen. Första tanken var att göra plankor av det. Sen började min fantasi spira..

Här ett gott recept.
1 fläskytterfilé
1 dl olivolja
3 msk torkad basilika
3 msk torkad timjan
salt & peppar

Gnid in filén i olja och örter och salta och peppra. Grilla på 220 grader i ca 20 min.

Citrondressing

1 dl olivolja
1 dl creme fraiche
1 citron - rivet skal och saft
salt & peppar

Blanda samtliga ingredienser och smaka av med salt och peppar.


Ett gott laxrecept kommer här:

1 kg laxfilé av mittbiten med skinnet kvar.

Guacamole
3 mogna avokador
1 lime
1/2 rödlök
2 vitlöksklyftor
2 tomater
1/2 dl hackad koriander
3/4 tsk salt
Riktigt gott!!

Cajunblandning
1 1/2 msk flingsalt
2 tsk rå-/ rörsocker
1 krm kajennpeppar
1/2 tsk koriander

Sötpotatis
1 kg sötpotatis
2 msk olivolja
2 tsk flingsalt


Guacamole:
Dela, kärna ur och gröp ut köttet ur avokadon. Lägg det i en skål och mosa grovt med en gaffel. Pressa över juicen från limen och blanda i den.
Skala och finhacka lök och vitlök. Dela, kärna ur och finhacka tomaterna. Blanda lök, vitlök, tomater och koriander med avokadon. Krydda med salt. Låt stå svalt.

Sätt ugnen på 200°C.

Blanda alla ingredienser till cajunblandningen i en skål.

Gnid in köttsidan på laxen med det. Lägg den i en bakpappersklädd långpanna.

Sötpotatis: Skala och skär sötpotatisen i klyftor. Lägg dem runt om laxen. Ringla över olja på sötpotatisen. Strö på flingsalt och blanda runt.

Tillaga mitt i ugnen 20–25 minuter.

Servera med guacamolen.

En krispig sallad är gott till.

Jätte gott!

Så nu är frågan. Ska jag avancera till allt och äta något underbart gott eller ska jag köra på barnens favorit er, planka???

Tror jag sover på saken.
Hade velat måla mitt mörka gamla linneskåp vitt i morgon. Men jag hinner inte det med bakning o matlagning.

Sov gott <3


Insperationen griper nu tag i mig hårt!!

Jag behöver köpa en glasborr och gängstång! Hitta vackra tallrikar och koppar. Jag tänker nämligen bytta vackra kakfat och smyckesfat. Smyckesfaten vill jag ge ett varist till mina döttrar och kakfatet till mig själv :)

http://aaronandme.blogspot.com/2010/04/kakfat.html Här har jag fått min insperation ifrån i kväll!

Kvällsnjutning

Dom mindre barnen är nu i sina sängar och har somnat. Felicia gör läxor och jag har satt mig här en stund vid datan. Middagen i kväll bestod av rester, det fanns en uppsjö att välja mellan. Spagetti och köttfärssås, fläskfilegryta med ris, biffar och pressad potatis även från lunchen igår fanns det kokskyckling och ris. Efter det badades och duschades dom mindre barnen.

Vi myste till det med varm choklad och Lizens bröd. Hon var så go att hon skickade med en påse bröd hem som barnen blev tokiga i! Så det brödet ska absolut bakas här med. Otroligt enkelt, nästan simpelt recept var det!

OBS!!! På brödfotografiet står det inte att brödet ska JÄSA 30 min innan det ska in i ugnen! VIKTIGT!!


  

 

 


Glädje

Nästa glädje i dag var när ägarna till en presentaffär valde att öppna för mig så att jag skulle få titta efter en speciell gåva som jag vill ge till Daniel i alla hjärtansdags present fast dom har bara har öppet tors, fred och lörd. Service på hög nivå och det tycker jag om, därför jag handlar mycket där.

Har blivit en jacka till Ellen <3 Skor till Felicia <3 En jacka till mig också i dag.

Var till Lizen och blev bjuden på gott te och nybakat långpanne-bröd. Mycket gott! Fick recept för det tänkte jag baka i kväll men när jag kom hem stod det en stor stek i ugnen. Får bli provbak i morgon då.Njuter

Njuter av att få ge!


Mitt i natten

Mitt i natten och jag har värkar. Svårt att somna o slappna av. Funderar på om jag ska ta och baka något gott o nyttigt matbröd i morgon inför Alla <3 dag. Har inte planerat maten än riktigt. Något med lax tror jag.

Jag behöver åka och handla en sak som är kvar till Daniels present. Och något mysigt till barnen.

Ska ta och surfa runt o se om jag hittar något roligt recept till tisdag :)

På onsdag är min födelsedag. Då ska jag till specialist mödravården. Jag hoppas att allt är bra och att Grynet mår bra så att jag får åka hem och äta tårta, mysa och vara med familjen!

Sov gott


<3


Välkommen till min hemmelskt fantastiska blogg!

Spännande! Nu sitter jag här med lite lätt pirr i magen och njuter av lite lakris och chokladJag har funderat länge på det här med en blogg om matlagning, bakning, njutning, familjen och livet. Jag är en riktig facebooknörd! Kanske kan jag samla mitt exploaterande här i stället. Jag vet inte. Jag tror att denna blogg ska få chansen att själv få växa och mogna i sin egen riktning.

Jag älskar söndagar. Söndagar tycker jag om är njutning. Söndagsstädning med lite små fix inför veckan som kommer. Barnen har skola, mannen i familjen har arbete och jag är dock hemma från mitt arbete nu då vi går igenom en risk graviditet. Vi gick i dag in i v 28+0 och det firade jag med att göra en god kycklinglunch.Recept

 

Som en härlig avslutning på dagen så kom Ing-Marie, Johanna och sötaste lilla Ronja och fikade med oss. Gjorde chokladbollar och en rulltårta. 
Vår Maja har så roligt tillsammans med Ronja! Dom två har hittat varandra i hjärta och själ. Vi har fått skratta otroligt mycket i eftermiddag! Skönt! Då släpper även mina onda värkar ganska mycket. Det är balsam för både kropp, själ och hjärta att få vara med dom man tycker om och att få skratta! 
Jag tycker att vi ska vara mera rädd om skrattet och glädjen! Nu sover dom flesta i min familj. 
Själv ska jag nog ta en skiva rulltårta och en kopp te som jag tycker är livets dryck och slå på tv en stund innan jag ska lägga mig.
Jag ska ta fram kläder till dom mindre barnen också. Jag gör det jag kan för att underlätta för Daniel som dock nu får sköta allt. Han lämnar och hämtar på dagis (ja, jag säger dagis än). Han lyfter och gör det mesta. 
Vi har tre tjejer och väntar en fjärde tjej. 
Felicia 15 år, Maja 5 år och Ellen 1 år.
I magen väntar lilla Grynet. Hon har inget namn än. 
Så sitter du på vackra förslag - Lägg in en kommentar!  

Det jag dock sysselsätter mig med är att laga mat, baka, fika, träffa vänner så mycket som möjligt eftersom att det lättar smärtan och vilar mycket. 

Kram  
Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0