Graviditets diabetes

Alla säger olika! Så nu har jag meddelat barnmorskan, Hälsocentralen och Specialistmödravården att eftersom att jag är förvirrad av lågt blodvärde och högt socker så kan jag inte vara den som ska medla mellan dessa!! Det finns datorer, telefoner och brev!!!

Så länge jag inte uppbär lön för deras arbete så får dom göra det själva!!! Det måste vara ganska riskfyllt att jag ska ringa runt med olika information om prover, värden och sånt!

Jag tappar bort allt! Till och med bilen i dag!! Som tur var så kunde jag inte telefonnummret polisen och 112 kändes inte riktigt rätt att ringa!!

Väntar nu på att ta ketone produktions prov. Mitt faste socker låg på 9,4 i morse. Det kan misstänkas vara graviditets diabetes. Om det är det så ger det en förklaring till varför jag mår som jag mår och varför allt är som det är med att kroppen inte tar upp vad den ska i vitaminer och mineraler.

Så vi får se..
Lite surrigt just nu mellan alla men det får don sköta själva.

Jag ska nu njuta av att det är fredag!!!
Och jag har köpt en present till Daniel! Nu längtar jag tills han kommer hem <3 Finns nästan inget mysigare och roligare än att få skämma bort någon man tycker om!!!


Kommentarer
Postat av: Jeanette

Förhöjda värden men inte då på värsta viset. Tror det är ganska lugnt!

Fått stickor att kissa på på morgonen så kan jag mäta under helgen.

2012-03-23 @ 13:42:41
URL: http://himmelsktfantastiskt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0